Hoofd menu

Eurohypotheken Rijnmond B.V. is in 2003 opgericht door Martijn van Ettinger. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Maassluis, aan de Jokweg 9. In de loop van de jaren is onze dienstverlening, die hoofdzakelijk uit hypotheekbemiddeling bestaat, uitgebreid.  In 2010 hebben wij een verzekeringsportefeuille overgenomen. Sindsdien kunt u ook met uw schadeverzekeringen bij ons terecht. Zo heeft u al uw financiële zaken onder één dak.

Eurohypotheken Jokweg 9 in Maassluis


 

Martijn van Ettinger

 

Martijn van Ettinger startte zijn loopbaan in de financiële dienstverlening in 1997 als financieel adviseur bij verschillende tussenpersonen en een bedrijf gespecialiseerd in financiële planningen. In 2002 behaalde hij het diploma Erkend hypotheekadviseur en richtte in 2003 Eurohypotheken op. Inmiddels heeft hij honderden cliënten naar tevredenheid voorzien van een hypotheekadvies.

 

 

Carla Sloot-Westerdijk

 

Carla Sloot-Westerdijk is sinds 1989 bij diverse assurantie-tussenpersonen werkzaam geweest. Sinds 2007 is zij in dienst bij Eurohypotheken. Zij is in het bezit van de benodigde assurantie-diploma’s en verantwoordelijk voor de verzekeringen binnen Eurohypotheken. Daarnaast biedt zij administratieve en commerciële ondersteuning op het gebied van de hypotheekaanvragen.

 

 

Door onze staat van dienst kunt u ervan verzekerd zijn dat uw aanvraag in goede handen is. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat het gehele traject op een professionele en gedreven manier te begeleiden.

FacebookG+Twitter