Hoofd menu

Op het gebied van hypotheken is de laatste maanden veel te doen. De ene wijziging is nog niet doorgevoerd of deze is al weer ingehaald door de volgende. Het aangaan van een financiering voor lange termijn is een grote stap. Een stap waarbij u gedegen advies nodig heeft. Wij voeren met u een gesprek. En luisteren naar u. Op basis van uw toekomstvisie en uw wensen krijgt u van ons een advies op maat. Wij staan voor ons advies. Wij zijn immers verantwoordelijk voor dit advies. Bij Eurohypotheken heeft u een persoonlijk aanspreekpunt. Een kantoor waar u altijd binnen kunt stappen. Met of zonder afspraak. 

Sinds 1 januari 2013 is het werken op provisiebasis wettelijk niet langer toegestaan. Wat dat betreft verandert er voor de werkwijze van Eurohypotheken niets. Sinds 2009 werken wij al op feebasis. Tot grote tevredenheid van onze klanten: de kosten worden vooraf besproken en vastgesteld, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. De weg die leidt naar het einddoel, de hypotheek, is wel intensiever geworden. Door de in de loop der tijd steeds weer aangescherpte wetswijzigingen en toetsingsnormen, zijn banken voorzichtiger dan ooit als het gaat om het verstrekken van financieringen. In de dagelijkse praktijk merken wij hoe belangrijk het is een hypotheekaanvraag tot in de finesses voor te bereiden. En dat het net zo belangrijk is dat alle daarvoor benodigde (en juiste!) documenten aanwezig zijn en worden ingediend. Het aanleveren van een (abusievelijk) onjuist ingevulde werkgeversverklaring kan al leiden tot het afwijzen van de hypotheekaanvraag door een bank. 

Het aangaan van een financiering is een belangrijk en vooral bepalend moment in uw leven. U gaat voor een lange tijd een financiële verplichting aan. Een goed advies levert u geld op. Wanneer u kiest voor advisering via het internet, is de kans op het nemen van niet juiste beslissingen aanzienlijk groter. Een professionele begeleiding van deze belangrijke stap in uw leven is de sleutel tot succes. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Bij Eurohypotheken is uw aanvraag in deskundige handen van het moment dat u bij ons binnenstapt voor een oriënterend gesprek tot het moment dat u bij de notaris zit. En ook daarna blijft Eurohypotheken uw aanspreekpunt. Gedurende de looptijd van de hypotheek kunt u altijd bij ons terecht voor vragen. Wij zijn u altijd graag van dienst. Wij kunnen aanvragen indienen bij nagenoeg alle gerenommeerde geldverstrekkers, of het nu gaat om Rabobank, Obvion, ING, Aegon, ASR etc.  Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij alle rentetarieven en voorwaarden objectief voor u vergelijken aan de hand waarvan wij u het advies kunnen verstrekken. Bijkomend voordeel is dat wij, in tegenstelling tot veel banken, niet zijn gebonden aan verzekeraars voor de benodigde levensverzekeringen. En indien u dit wenst, kunt u ook gebruik maken van onze diensten op het gebied van schadeverzekeringen. Zo heeft u al uw financiële zaken onder één dak, waarvoor u één persoonlijk aanspreekpunt hebt.

Kortom, maak het uzelf makkelijk. Waarom zou u zelf alle aanbieders afzonderlijk bezoeken voor een advies, wanneer u de mogelijkheid hebt via Eurohypotheken alle aanbieders tegelijk te vergelijken? Een eerste gesprek is bij Eurohypotheken geheel vrijblijvend en kosteloos.  Inmiddels telt ons klantenbestand honderden tevreden klanten. Lees hun ervaringen en maak een afspraak met ons. 


 

ik wil een afspraak

FacebookG+Twitter